søndag den 3. februar 2008

Badeferie på Phu Quoc

Ren afslapning. Vi bader, slapper af, bader, spiser, bader og bader.

En helt ny dag med et helt nyt program. I dag besluttede vi os nemlig for at starte med en strandtur før vi skulle i poolen.

Vores badekar fra dagen før var desværre blevet ædt af bølgerne, så vi måtte naturligvis påbegynde et nyt projekt. Arbejdet blev nær afbrudt, da Jakob skulle fjerne en stor sten, der viste sig at være en krabbe. Mette nedlagde arbejdet i protest mod de farlige arbejdsforhold, men Jonas fik heldigvis smigret hende til at fortsætte.

Midt i vores store entreprenørarbejde med badekarret blev vi afbrudt af et dansk par, som vi havde mødt dagen før i bussen fra lufthavnen. Vi havde dagen før snakket med dem om mandens job i en stor dansk virksomhed, der producerede havemøbler her i Vietnam, hvor der er ca. 30.000 ansatte. Navnet sagde Jakob et eller andet, men det var først de fortalte, at de lige havde haft besøg af deres søn, svigerdatter og barnebarn, at ti-øren faldt. Det var Camillas svigerforældre – Camilla som Jakob går til FDF med. Vi vidste godt, at Camilla og Carsten lige havde været i Vietnam, men at vi møder Carstens forældre her, er alligevel pudsigt – verden er godt nok lille.


I de hedeste eftermiddagstimer krøb vi i ly på vores værelse. Jonas sov, mens Nikolaj spillede PSP – han har snart klaret hele LEGO Star Wars spillet.


Om eftermiddagen var det så tid til swimming poolen. Nikolaj kan nu svømme to baner (50 meter) uden vinger eller bælte. Jonas har badevinger på, men så kaster han sig også frygtløst i vandet og svømmer rundt.


Inden aftensmaden så vi Nemo som optakt til vores snorkeltur i morgen. Aftensmaden spiste vi på hotellet for at fuldende den afslappede dag, hvor vi ikke en eneste gang forlod hotellets område. Jonas spiste to store portioner krabbesuppe og Nikolaj spiste revelsben fra grillen, så han glinsede i hele hovedet.

Ingen kommentarer: