lørdag den 22. december 2007

Er vi klar?

Der er mange, der i den sidste tid har spurgt, om vi er ved at være klar til rejsen. Det vil nu nok være en overdrivelse at sige. Både Mette og Jakob har haft en lidt presset december.

Mette stoppede på sit arbejde i Herlev den 21. december - egentlig havde hun regnet med at stoppe 2 uger før, men de var meget pressede, så hun blev til sidste dag. Og samtidig har hun prøvet at få formalia i orden vedr. sit nye job. Det er meningen, at hun skal begynde i Rødovre Kommune, når vi kommer hjem til februar. Men det er ikke så nemt. Selv om hun har fået jobbet en gang tilbage i november har kommunen end ikke sendt udkast til ansættelseskontrakt. Det er en ærgerlig modtagelse af en ny medarbejder! Nu når det ikke at komme på plads inden vi rejser, så nu må vi se om Mette overhovedet har et job, når vi kommer hjem.

Jakob har haft en noget hektisk december med at få afsluttet og overdraget de sager, der ikke kan vente til vi kommer hjem igen. Heldigvis har mange i KL hjulpet godt til med at tage over, så bortset fra et enkelt hængeparti, der lige skal klares inden jul, så er alt vist på plads her. Så nu er det juleferie!

Men tilbage til det med om vi er klar. Vi har flybilletterne i hus og både pas og visum ligger klar. Vi tilretterlægger rejsen noget anderledes end da vi rejste jorden rundt i 2006 (se http://www.jordomrejsen.blogspot.com/). Da vi ikke helt ved, hvordan vi kommer rundt i Cambodia og Vietnam har vi ikke rigtig planlagt rejseruten. Vi har selvfølgelig nogle ting vi vil se undervejs - Angkor Wat i Cambodia, Ha Long bugten i Vietnam - for lige at nævne et par af de vigtigste. Men hvor og hvordan vi kommer rundt - det tager vi undervejs. Det kræver jo også lidt mindre forberedelse. Men vi er bestemt ved at være klar - og ved at glæde os.

Ingen kommentarer: