fredag den 28. december 2007

Nu er vi her

Nu er vores rejse endelig begyndt rigtig. Vi havde hotel booket hjemmefra i Phnom Penh og en meget tålmodig chauffør (det tog os over en time ekstra at komme gennem paskontrol + anmelde den forsvundne rygsæk) smilede stort, da vi endelig ankom.

Turen gennem det noget mørke Phnom Penh var hurtigt overstået. Det vi kunne se var præget af knallerter/motorcykler med op til fem personer på – og så fattigdom. Snuskede forfaldne huse, en pige, der sidder og roder i en affaldsdynge o.s.v. Som de (relativt betragtet) rige personer vi er, ankom vi til et meget fint hotel med det opfindsomme navn ”Phnom Penh hotel”. Vi var tjekket ind ca. halv ti og da poolen lukkede kl. 22 var det med at komme hurtigt i. Så vi noget lige en hurtig svømmetur inden sengetid. ”Vi” betyder Nikolaj og Jakob. Jonas synes, at det var for koldt og ville gerne ”hen i det varme vand”. Der var vel også kun omkring 26 C – og vandet var vel lidt varmere end det!

Værelset er fint men er præget af de hårdeste senge vi nogensinde har ligget i (det ord der falder nærmest i beskrivelsen er nok ”et bræt”), så nu må vi se, hvor godt vi sover her.

Ingen kommentarer: