onsdag den 26. december 2007

Så er der pakket

Det fyldte godt nok meget da vi fandt alt det frem, vi gerne ville have med. Det er jo ikke så nemt. Vi ankommer til Cambodia i tropisk klima, tager til nordvietnam i den vinterkolde januar, hvor der kan være ned til 12-15 grader. Vi skal vandre, bade, snorkle - og endda være lidt pæne i tøjet til nytårsaften. Og dertil kommer reglen om, at jo mindre børn er, jo mere fylder deres bagage. Så det var med lidt bange anelser vi begyndte at fylde i rygsækkene.


Det gik ikke helt som vi havde håbet, men langt bedre end vi havde frygtet. Det meste kunne være i vores to rygsække, der kommer op på 20 kilo hver. Det er ca. det samme som udstyr til en standard FDF-sommerlejr, når Jakob er afsted - og så er der jo børnenes bagage også.

Vi havde håbet at kunne klare os med en enkelt håndtaske ved siden af, men mere end en måned uden legetøj til børnene går nok ikke, så de har fyldt en lille taske med legetøj ved siden af. Vi havde den ambition, at vi ville rejse lige så let som Mikkel gør, når han rejser. Og med i alt 13 kg. pr. person går det vist lige (selv om Nikolaj og Jonas jo nok ikke selv bærer deres 13 kilo hver).

Dertil kommer, at vi også skal have klapvognen med, så alt i alt bliver der nu rimelig læs på.

Ingen kommentarer: