torsdag den 10. januar 2008

På vej til Vietnam

Sidste dag i et stykke tid med varme og swimming pool, så vi blev på hotellet i Siem Reap det meste af dagen indtil vi skulle i lufthavnen. Det lykkedes endda endelig at få lokket Jonas med i poolen inden vi fløj til Hanoi.

Vi nåede også et smut forbi det gamle marked i Siem Reap inden afrejse. Mette købte flere tasker og Nikolaj og Jonas fik sig en elefantbluse hver.

Vores tuk-tuk-chauffør dukkede desværre ikke op ved hotellet kl 17 som aftalt. Det var nemt at få en anden til at køre os til lufthavnen, men vi havde jo næsten fået lært ham at kende, så det var nu lidt ærgerligt. Men han har vel fået en bedre tur, så det er ok.

Flyet til Hanoi var desværre forsinket 40 minutter – ikke det store, men da klokken var ved at være hen mod børnenes sengetid var det nu lidt ærgerligt. Til gengæld gik det vældig hurtigt, da vi kom til Vietnam.

Vi blev igen hjulpet af vores børn. Vi blev nemlig som de eneste ledt igennem diplomat-udgangen, hvor pas- og visumekspedition gik lynhurtigt og uden kø. Herligt.

Den næste positive overraskelse var, at der stod en chauffør og viftede med et ”C&C Travel” skilt, da vi kom ud. Vi havde godt nok ladet rejsebureauet booke den første nat i Hanoi, men anede ikke, at de havde arrangeret pickup i lufthavnen. Så kort tid efter landing kunne vi tjekke ind på HoaBinh Hotel i hjertet af Hanoi. Det er et flot, gammelt hotel, der dog ikke er synderlig velholdt i de senere år. Lidt lavere standard end vi har haft hidtil (skønt det er et dyrere hotel), men med perfekt beliggenhed.

Ingen kommentarer: