tirsdag den 1. januar 2008

Godt nytår

Så nåede vi det nye år – og endda seks timer før jer hjemme i Danmark. Vi kom dog lidt anderledes ind i det nye år end ventet fordi Jonas blev mere syg.

Men først lidt om dagen. Det er altså ikke så tosset at holde nytår under varme himmelstrøg. Vi brugte dagen på poolen, stranden – og poolen igen. Og så lige en tur i spabad også. Så vi kommer da i hvert fald rene ind i det nye år :-)

I løbet af dagen kunne vi følge forberedelserne til den store nytårsfest. Der blev dækket op udendørs lige ned til stranden. Vejret var også herligt. Det blæste lidt op, så det var til at holde ud at sidde udenfor uden at sidde og svede ved bordet. Der blev slæbt mad ind til en hel hær; små pattegrise til helstegning, bunkevis af nyslagtede høns, store stege og en masse andet.

Efterhånden som dagen gik blev Jonas imidlertid også mere og mere dårlig med højere og højere feber. Da han hen på aftenen fik over 40 tog Jakob ham med et smut til lægen. Lægen var desværre i tvivl om, hvad det kunne være, så Jakob og Jonas blev sendt til et sygehus/klinik for at få taget blodprøver. Så nu er Jonas testet for både malaria, tyfus og heppatitis (og nogle flere som jeg ikke forstod). Jakob viftede ellers med Jonas’ internationale vaccinationskort, men det forstod de ikke meget af, så han kom igennem alle test selv om han er vaccineret. Nå, men pyt med det. Jonas tog det vældig flot at få taget en blodprøve (eller også var han bare for udmattet til at brokke sig). Efterfølgende blev han kølet ned med våde håndklæder – det syntes han egentlig ganske godt om.

Efter ca. en time havde vi prøveresultaterne – alle sammen negative på nær en enkelt for noget infektion, så nu får han antibiotika (vi håber de forstod, at han er allergisk over for penicillin).

Derefter var det retur til hotellet igen. Jakob nåede lige at få noget at spise inden de fjernede maden. Ærgerligt at aftenen blev så kort for vi kom til at sidde til bords med nogle ganske hyggelige Schweizere, som vi dog kun nåede at tale kort med. Jonas kvikkede lidt op og så nåede vi lige en tur på legepladsen og en spadseretur på stranden. Og inden nytår og fyrværkeri ringede Mikkel også fra Indien, så vi fik lige sagt godt nytår til ham.

Det var herligt at kunne stå udenfor i korte ærmer og se fyrværkeri over svajende palmetoppe. Godt nytår!

Ingen kommentarer: